sâmbătă, 18 august 2012

Produse ecologice romanesti

Salut initiativa Dacic Cool de a promova produsele romanesti. Eu ma rasfat cu suplimente nutritive Hofigal si ma bucur de sanatate. Fiind pasionata de nutritive, am inceput sa citesc din ce in ce mai mult despre modul in care natura ne poate ajuta sa ne mentinem sanatosi fara a apela la medicamente sau substante chimice care fac mai mult rau decat bine.
Am citit o carte foarte interesanta, intitulata
Studiul China, care mi-a schimbat de la A la Z viziunea asupra hranei in general. Ideea de baza este ca hrana de origine vegetala, pe cat posibil in stare naturala, este o adevarata binecuvantare pentru organism. Deoarece piata nu ne mai ofera alimente de calitate, iar fructele si legumele sunt mai mult importate si modificate genetic, eu apelez cu incredere la produsele Hofigal, despre care am garantia ca sunt 100% naturale si ca-mi ofera nutrientii de care am nevoie. Cu ajutorul revistei Hofigal am reusit sa ma informez asupra beneficiilor produselor, am urmat diverse cure si mi-am imbunatatit starea de bine, confortul fizic si psihic. Am o imunitate cum multi si-ar dori, am un colesterol de invidiat, iar analizele mele arata de fiecare data impecabil.
Produsele ecologice se pot recunoaste dupa sigla "ae" si logo-ul comunitar care garanteaza ca s-au folosit doar ingrediente netratate chimic. Din fericire pentru noi, SC Hofigal Export-Import SA a obtinut toate certificarile privind productia si procesarea suplimentelor nutritive rezultate din agricultura ecologica. Sanatatea este cea mai de pret avutie a omului, iar Hofigal apreciaza sanatatea.


Un comentariu:

  1. Imi place articolul, si mai mult imi place ca promovati acest concept al suplimentelor nutritive naturiste. Sunt un consumator fidel al acestora si de foarte multe ori m-au ajutat in diverse afectiuni pe mine si sotul meu. Cel mai important lucru...nu exita reactii adverse:)) iti da incredere totala in folosirea lor, iar mai cu seama cand rezultatele apar, foarte repede, te indragosteti pe viata de produse naturite.
    Va multumesc!Sa ne vedem la cat mai multe articole de acest gen!


    P.S.
    Pt o alimentatie naturala, gustoasa si fara efort foarte mult vizitati :http://confidentro.blogspot.co.nz/

    RăspundețiȘtergere