sâmbătă, 9 iunie 2012

Valea Oltului

Incontestabil, Valea Oltului reprezinta pentru Romania o piesa de rezistenta ce nu trebuie exclusa din circuitele turistice care ne promoveaza tara, ca fiind o destinatie demna de luat in calcul. Traseul Oltului este fascinant. Linistit pe alocuri, naprasnic si spumos din cand in cand, Oltul si-a gasit calea sapand in stanca, serpuind printre vaile muntilor ce-si inalta semet crestele spre cer. 
Oglinda apei reflecta atat de fidel crestele, incat stai si te intrebi daca nu cumva vezi dublu. Valea Oltului lasa sa se vada splendoarea naturii indiferent de anotimp. 
Vara, privelistea este relaxanta, iar toamna dezvaluie o adevarata simfonie de culori. Soseaua si calea ferata insotesc paralel cursul apei, traversand muntii, astfel incat te poti bucura de priveliste, indiferent pe care cale alegi sa te deplasezi.
Defileul Oltului este doar o nestemata ce completeaza tezaurul turistic al Romaniei.
Sa deschidem ochii si sa privim cu atentie locurile si oamenii pe langa care trecem. Fiecare loc ne poate invata sa traim o emotie. Sa privim Romania cu sufletul. Romania este frumoasa, iar o tara frumoasa intregeste un suflet frumos. 


 Valea Oltului 6Valea Oltului 3Valea Oltului 2Valea Oltului 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu