luni, 2 decembrie 2013

Vine Mosul si la noi!

Doresc sa facem cunoscute initiative demne de toata lauda, in fata carora nu putem decat sa ne inclinam si sa speram ca punand mana de la mana vom reusi sa construim un viitor mai bun si mai luminos. Infiintata in anul 2012, Asociatia Impreuna Pentru Sansa Ta vine cu propunerea de a ajuta copii si familii defavorizate, fata de care societatea este prea oarba si prea indiferenta. Un gest inaltator, venit din partea unor tineri cu initiativa, care nu asteapta ca altii sa rezolve lucrurile si au priceput ca sta in puterea lor de a sprijini pe cei mai putin fericiti de soarta.


 De curand a fost lansata campania umanitara Vine mosul si la noi! in scopul strangerii de fonduri pentru a face o minima bucurie copiilor bolnavi de cancer, internati la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu din Bucuresti. Oricine poate fi o raza de lumina pentru aceste suflete nevinovate care nici macar nu au puterea sa-si ceara dreptul la viata. Cancerul este o perfida boala care poate afecta indiferent de rasa, de varsta sau de situatie financiara, macinand la propriu persoana atat fizic, cat si sufleteste. Persoanele diagnosticate sunt suflete resemnate in fata bolii necrutatoare, care in simplitatea lor sunt o lectie vie pentru cei mai multi dintre noi care nu stim sa apreciem binecuvantarea pe care am primit-o de sus. Se apropie cu pasi repezi Craciunul si ca intotdeauna dorim sa ne surprindem prietenii, colegii sau chiar parintii cu un cadou frumos, insa putem si este pana la urma datoria noastra sa nu ne limitam doar la cercul de apropiati.
Putem face o bucurie printr-un simplu act caritabil, care insa ne poate imbogati spiritual mai mult decat orice altceva. Mizez pe faptul ca romanii nu sunt indiferenti la suferinta aproapelui si ca vor lua in considerare acest apel la bunatate si milostenie. Copiii bolnavi de cancer il asteapta pe Mosu', chiar in pragul spitalului. Sa trecem impreuna acest prag pentru a ne bucura impreuna de sarbatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu